2008. március 31., hétfő

Litánia - Gyümölcsoltó Boldogasszony 2008




4 megjegyzés:

. írta...

Kedves Kata!
El vagyok bűvölve a kerted/kertetektől! :)És ezek a mostani képek!Fantasztikusak!
Olyan jó lenne, ha fotókon végig lehetne követni a fejlődésüket, változásukat! Tandori írta egyik versében a kérdést, "Egy fát kinézne végig?" Gondolom, ez igen nagy munka lenne, de ha most nem is, vagy ha mindet nem is, de majd egyszer, legalább egy növényt végig kellene fotózni naponta a kezdettől a végig.
És olyan jó, hogy van ez A kert weboldal! Jó oda be-betérni, kicsit elveszni, elmerengni a részletekben!
(Bocsánat a rengeteg felkiáltójelért, dehát tényleg nagy a lelkesedés, az öröm bennem, hogy megint rábukkantam a neten egy igazgyöngyre) :)
Ha nem lenne lejáratva a szó, azt mondanám:nagy kitartást hozzá, így csak azt mondom nagy hitet, erőt és jókedvet kívánok.

Templom Kata írta...

Kedves Ikó!

Nagyon köszönöm a dicséretet és a jókívánságokat.
Nekem is eszembe jutott már az, hogy végig kellene fotózni egy növényt, de soha nem sikerült még eljutnom odáig, hogy meg is csináljam. Remélem, lassan eljutok ide is.
Nagyon örülök annak, amit a Hortus Carmeli kert részérõl írtál. Mint a neve is mutatja (Kármel kertje) ezt mi tényleg arra találtuk ki, hogy újra és újra be lehessen térni és egy kicsit el lehessen csendesülni. Nagyon jó, hogy valaki tényleg így használja. Gyere máskor is!

Kata

ÉvaZsuzsanna írta...

Több mint két év után jutottam el ide!
Köszönöm az élményt!

Templom Kata írta...

Kedves Éva Zsuzsanna,

hát, igen - már tényleg sok bejegyzés van a blogban.

Örülök, ha tetszett.

Kata