2010. február 13., szombat

Kertbarát Magazin 2010

Ősszel megkeresett a Kertbarát Magazin és abban állapodtunk meg, hogy 2010-ben egy sorozatot készítünk a lapban a kertünkről.

Az 1-2. számban, ami most jelent meg februárban, Algeier Wendy csinált egy interjút velem a kertről, a következő számokba pedig én írok egy-egy cikket.

Április elején a 3-4. számban a tavasszal virágzó talajtakarókról. Elsősorban olyan növényeket választottam, amelyek alkalmasak száraz, félárnyékos-árnyékos helyekre is.

Júniusban, az 5-6. számban - mi másról - a rózsákról fogok írni.

A 7-8. számban, augusztusban pedig arról, hogy milyen a nyár a kertben és bemutatom néhány kedvenc virágomat.

A 9-10. számban, októberben, az alternatív gyümölcsökről, valamint az ősszel színesedő fákról és bokrokról lesz egy cikkem.

Végül pedig a 11-12. számban a téli kertről.

Én nagy örömmel csinálom ezt a sorozatot. Remélem a Kertbarát Magazin olvasóinak is örömük telik majd benne.

7 megjegyzés:

Timi írta...

Gratulálok, ez már egy kitüntetés!
Eddig is meg-meg veszegettem a magazint, de most biztosan nem fogom elfelejteni:-)

JJ írta...

Gratulálok ehhez a csodához! Én egyelőre csak álmodni merek hasonlóan gyönyörű kertről, és tervezgetni, hogy egyszer hasonlóan szép lesz. Mindenesetre jó szívvel nézelődök és lelkesen olvasok jótanácsokat, amiket így, ismeretlenül is köszönök. :)
Örülök, hogy a Magazin olvasói is gazdagodhatnak e képekkel, tanácsokkal...

erika írta...

Drága Kata!
Szívből gratulálok a megkeresés miatt! Nagy izgalommal várom a lapok megjelenését, rendkívül szeretem olvasni az írásaidat.(tavasszal nálam épp aktuális lesz a talajtakarók ültetése, gondolom sok hasznosat találok majd a soraidban).
A most megmutatott képeid is gyönyörűek--sok időt töltök a nézegetésükkel és bizony bevallom, "lopkodom" az ötleteket.
Hálás vagyok, amiért olvashatlak!

anna írta...

gratulálok! (remélem, rendesen megfizetnek, nemcsak a világhír...)

ÉvaZsuzsanna írta...

Szorongás fog el, hogy két éve eladhatatlan gyönyörű panorámás csömöri kertünk -ami egész családunknak sok örömet szerzett - mi minden munkát igényelne tőlünk, ám csak a teljes elvadulás megakadályozására futja erőnkből!

Orsi írta...

Gratulálok kedves Kata, ez igen nagy megtiszteletés egy olyan kertbarátnak, mint Ön. Ma a kezembe került a könyvtárban a Kertbarát Magazin, amit eddig még nem volt alkalmam olvasni, és lám, egyből egy "ismerős" arcra bukkantam benne. :) Ebben az évben figyelmmel fogom követni a cikkeit a magazinban. Sok örömet az írásukhoz!

Templom Kata írta...

Köszönöm szépen mindenki kedvességét.