2009. november 22., vasárnap

Ősz - Nyomtatható képek ajándékba 1.

A héten többször is olyan szép meleg idő volt, hogy a kertben tudtam elmondani a rózsafüzért. Egyik alkalommal pont úgy ültem le, hogy a tölgylevelű hortenzia őszre bíborvörössé vált leveleire láttam. Arra gondoltam, hogy milyen szép karácsonyi ajándék lenne egy olyan kép, ahol ilyen bíbor színek vannak. A gondolatot tett követte. Íme:


Elég jó nyomtatási minőségben (300 dpi) A4 nagyságban lehet kinyomtatni. Természetesen ennél kisebben és nagyobban is lehet, de ha nagyobbat nyomtat valaki, akkor a kép minősége csökkeni fog. Ki kell próbálni, szívesen fogadok a tapasztalatokról visszajelzést.

Szeretnék ezentúl feltenni ilyen nyomtatható minőségű képeket is. Ha sikerül, akkor még karácsonyig is egyet-kettőt.

A képen látható növények:
Bal oldali oszlop: legfelül egy Bergenia, középen egy Paeonia őszre beszínesedett levele, alul Viburnum rhytidophyllum termése.
Középső oszlop: legfölül Euonymus hamiltonianus 'Indian Summer', alatta Sorbus 'Titan', alatta egy Hosta levele, alatta Euonymus hamiltonianus 'Indian Summer' még egyszer, legalul egy rózsa levele őszi színekben.
Jobb oldali oszlop: alul és felül egy-egy őszre beszínesedett Paeonia levél, középen Persicaria amplexicaulis 'Firetail'.

6 megjegyzés:

rosehip írta...

nagyon szép ötlet.
a képek is jók.
nálunk már jobban előrehaladt az ősz.nincsenek ilyen szép levelek.

Templom Kata írta...

Kedves Csipkebogyó!

Köszönöm.

Sajnos már nálunk is kevés ilyen szép levél van. Ezeket a fotókat tavaly november közepén készítettem. Akkor csináltam egy sorozat részlet-képet. Ígértem is, hogy lehozom őket, nem volt azonban rá időm. Most ezekből válogattam. Szeretnék még egy-két szín szerinti összeállítást csinálni belőle - ha lesz rá időm.

Szép őszi napokat!

Kata

anna írta...

olyan gyönyörű, hogy megyek nyomtatót venni...

Templom Kata írta...

Szia Anna,

örülök, hogy tetszik a kép. Vannak cégek, akikhez ha beviszed a digitalizált képet, akkor kinyomtatják. Ha jól tudom, Pesten például a Copy General.

Sok sikert!

Kata

Vero írta...

Épp díszítem az új szobámat. Ez a kép biztosan kikerül :)
Ha esetleg vannak még, örömmel veszem! :)
Imádom a kerted :D

Templom Kata írta...

Kedves Vero,

Milyen jó,hogy tudod használni. Sajnos most még több nincs és egyenlőre fogalmam sincs, hogy mikor lesz időm újabbat készíteni, de szeretnék.

Nagyon örülök, hogy tetszik a kertünk.

Sok örömet az új szobához!

Kata