2011. április 10., vasárnap

Vendég a kertben

Mindig nagyon érdekes, más hogyan látja a kertet. Jelen esetben Mammka, akinek a blogja már gondosan el volt téve a kedvenceim közé, mikor személyesen is megismertem őt. Két hete nálunk járt és annyira tetszettek a képei, megkértem őt, hogy megoszthassam azokat a Kerti Napló olvasóival is. Íme, Mammka fotói:

"A legelső találkozásom Kata kertjével a blogon történt. Nagyon megfogta a lelkemet ez az írása.

Mindenható Isten terve volt, hogy be is léphettem ebbe a kertbe.

Két hete készítettem ezeket a fotókat, azóta már több virág kinyílt, zöldebb minden, hiszen napról-napra növekednek a virágaink, növényeink.

Mindig is szerettem a zegzugos kerteket. Katáéban elvarázsoló számomra a számtalan kis pad, szék, kő, gerenda, ahova le lehet ülni, el lehet bújni, be lehet olvadni a kertbe.

Megerősített a látvány abban az elhatározásomban, hogy ne adjam fel az én kertemben ezeknek a létrehozását, amit apróban igyekszem megvalósítani nálunk. A csipkebokor alatt tavaly volt egy kis asztal egy székkel, a diófa alatt szintén, de még mindig töröm a fejem hasonló kerti kuckók létrehozásán.

A másik szeretnivaló, ami szintén azonos az ízlésemmel, a tégla-és kőburkolatú kerti ösvények.

Főleg ezeket fotóztam….

Harmadikként pedig az örök vágyálom, a kőfal. Na, meg a kert végében levő patak…."

4 megjegyzés:

Monika írta...

Visszavágyom.....:)

Templom Kata írta...

Beüzemeltük a szökőkutat, úgyhogy érdemes is jönni hozzánk!

Monika írta...

:) Hűha!

zoli írta...

Kedves Kata,

Írtam egy levelet a kertterv@studiolum.com címre, kertészeti tanácsadással kapcsolatban. Ha ez a cím nem működik, esetleg elküldeném egy másikra.

Zoli